dinsdag 22 maart 2011

Tips voor blonder haar

Hoi,
vandaag een aantal tips over hoe je simple je haar blonder krijgt zodat je er geen slechte chemicalische verf in hoeft te doen. Het werkt het best als je vanjezelf al wat blonder haar hebt, dan versterken deze tips de blonde kleur. Heb je een andere kleur haar dan zal je haar misschien wat oplichten, Verwacht er niet te veel maar er zal zeker wel iets werken.

Tip 1:
Zorg dat je haar nat is, breng dan pure citroensap op je haar aan en masseer het goed in. Dan laat je je haar drogen in de zon, dus je zal het op een dag moeten doen dat de zon schijnt want aan regen heb je niks. Het werkt het best op blond tot lichtbruin haar, als je ander haar hebt kan je het proberen maar ik weet niet of dat werkt. Het belangrijkst is dat de zon schijnt!

Tip 2: Als je het alleen op een foto wil kan je het natuurlijk bewerken maar dat spreekt voor zich.

Tip 3:
Je kan ook een spoeling doen, en dan bedoel ik geen kleurspoeling van de drogist maar een andere spoeling. De spoeling die ik bedoel is een haarspoeling met kamille-thee. Doe dit na het wassen van je haar, dit kan alleen als je vanjezelf blond haar hebt, als je deze spoeling doet versterkt het je blonde haar kleur.

Bedankt voor het lezen, hopelijk heb je er iets aan gehad & vond je het leuk.

2 opmerkingen:

  1. Handig artikel maar ik heb al blond haar:P
    leuk site veder
    xxxxs(jwz)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je blond haar hebt is het aleen maar handiger dan versterkt het je haar kleur

    BeantwoordenVerwijderen