vrijdag 8 april 2011

Hoi, vandaag een artikel over piggy paint.
Piggy paint is een nagellak merk dat sinds kort verkrijgbaar is bij www.biocosmetica.nl. Ik vond zelf de naam erg grappig, maar dit merk is een niet giftige nagellak.Veel plezier met lezen en hopelijk vind je het leuk!

Piggy paint is een natuurlijk, milieuvriendelijke merk dat nagellak verkoopt, het is niet giftig. In deze nagellak word er gebruik gemaakt van een hypoallergeen formule, doordoor is het veilig om te gebruiken. Ze hebben ook een nagellakremover die geurvrij en acetone vrij is.
Tot een paar dagen geleden was deze nagellak alleen verkrijgbaar in Amerika, nu ook op de webshop van http://www.biocosmetica.nl/. Hun slogan is natural as mud, dat betekend zo natuurlijk als modder, ik zou niet weten hoe je modder namaakt dus het klinkt goed. Piggy paint heeft veel leuke giftsets, dan ben je goedkoper uit als je het los koopt, bij biocosmetica verkopen en enkele giftsets, je kunt ook bestellen op de website van piggy paint maar dat is in dollars en ik weet niet of ze naar Nederland verzenden dus voorlopig zal je niet veel keuze hebben.

Bedankt voor het lezen, hopelijk heb je er wat aan gehad en vind je het leuk!

1 opmerking: